Description
WORK EXPERIENCE:
• Oversee daily operations across all F&B outlets, ensuring consistency in quality, service, and guest satisfaction.
• Ensure all venues adhere to local health and safety regulations and maintain high standards of cleanliness and hygiene.
• Collaborate with chefs and beverage teams to refine menus and introduce innovative concepts.
• Monitor inventory levels and implement controls to reduce waste and prevent shortages.
• Develop, monitor, and manage budgets, ensuring efficient allocation of resources to maximize profitability.
• Generate detailed financial reports on operational performance, sales, and expenses, presenting actionable insights to senior management.
• Recruit, train, and mentor staff, building a high-performing and motivated team.
الإشراف على العمليات اليومية في جميع منافذ المأكولات والمشروبات، مما يضمن الاتساق في الجودة والخدمة ورضا النزلاء.
• التأكد من التزام جميع الأماكن بلوائح الصحة والسلامة المحلية والحفاظ على معايير عالية من النظافة والنظافة.
• التعاون مع الطهاة وفرق المشروبات لتحسين القوائم وتقديم مفاهيم مبتكرة.
• مراقبة مستويات المخزون وتنفيذ الضوابط للحد من النفايات ومنع النقص.
• تطوير الميزانيات ومراقبتها وإدارتها ، مما يضمن التخصيص الفعال للموارد لزيادة الربحية.
• إنشاء تقارير مالية مفصلة عن الأداء التشغيلي والمبيعات والنفقات ، وتقديم رؤى قابلة للتنفيذ للإدارة العليا.
• توظيف الموظفين وتدريبهم وتوجيههم ، وبناء فريق عالي الأداء ومتحمس.